Barion Pixel
Menü
Kosár

OXVA szettek

Extrém ízek, optimális teljesítmény. Ez az OXVA Origin SE, egy igazán, praktikus és kompakt, „mindenes” pod rendszer. A szabályozható levegőáramlásnak köszönhetően a dl és az mtl vonal kedvelőinek egyaránt tökéletesen megfelel. Az 1400 mAh akkumulátor egész napra elegendő energiát biztosít, a töltés..
17,990 Ft
Nettó ár:14,165 Ft
OXVA - Oxbar Bipod 650 mAh e-cigaretta készlet
-9 %
Keresel valamit az Elfbar helyett? Megtaláltad! Az Oxbar Bipod stílusos és tökéletes megoldás, ha az ízek rajongója vagy. Ez az eszköz egyesíti egy hagyományos pod rendszer legjobb tulajdonságait az eldobható elektronikus cigaretták megjelenésével és hatékonyságával. Nincsenek gombok, nincs szükség ..
8,999 Ft 9,900 Ft
Nettó ár:7,086 Ft
XLIM = eXtrém ízek! Az Oxva magasra tette a lécet a pod rendszerek piacán, az XLIM C pedig új szintre emeli a kezdőszettek fogalmát. A forma megnyerő, a súlya elhanyagolható, ennek ellenére kifejezetten strapabíró készülék. Az egyszerűség gyönyörködtet, mi sem természetesebb, hogy az XLIM C pont így..
13,490 Ft
Nettó ár:10,622 Ft
Egy tökéletes pod, nem csak hölgyeknek! Az Oxva Xlim SQ pod kit az OXVA nagy teljesítményű mtl/rdl termék családjának legújabb tagja. Stílusos megjelenésével, káprázatos színeivel és mindössze 44grammos súlyával minden szívet meghódít, nem nehéz azonnal beleszeretni. A kompakt méretnek köszönhetően ..
13,990 Ft
Nettó ár:11,016 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)