Barion Pixel
Menü
Kosár

OXVA tankok, porlasztók

Újratölthető pod tank az Origin SE e-cigarettához. Kompatibilis a teljes Unicoil kazánbetét sorozattal, az rba-val is. A 3,5 ml-es liquid kapacitás és a cserélhető 510 driptip alkalmassá teszi az mtl és dl felhasználásra egyaránt. Az pod tank megkapta az OXVA szivárgásgátló technológiáját, így sem a..
1,790 Ft
Nettó ár:1,409 Ft
Műszaki adatok: Anyaga: PCTG Liquid kapacitás: 2 ml Töltés: oldalsó töltés Ellenállás: 0,8 Ohm (kivitel: beépített kazánbetét) Anyaga: Kanthal (A1) mesh Az ár 1 db pod tankra vonatkozik! Csomag tartalma: 1db OXVA-Oxbar Bipod pod tank 1db Használati útmutató Üzletünk kizárólag e..
1,890 Ft
Nettó ár:1,488 Ft
OXVA Unicoil kazánbetét 0,3 Ohm Ellenállás: 0,3 ohm Ajánlott teljesítmény: 30-40W Felhasználási mód: RDL/DL Kompatibilis eszközök: Oxva Origin SE Az ár 1 db kazánbetétre vonatkozik! OXVA Unicoil kazánbetét 0,5 Ohm Ellenállás: 0,5 ohm Ajánlott teljesítmény: 20-25W Felhasználási mód: ..
1,990 Ft
Nettó ár:1,567 Ft
Újratölthető pod tank az OXVA XLIM C e-cigarettához. Kompatibilis a teljes XLIM C kazánbetét sorozattal. A 2 ml-es liquid kapacitás és az oldalsó töltési egyszerű használatot tesz lehetővé. Alkalmas mtl és rdl felhasználásra, ízesített nikotinsókhoz és hagyományos e-liquidekhez egyaránt. A pod tank ..
1,790 Ft
Nettó ár:1,409 Ft
OXVA XLIM C kazánbetét 0,6 Ohm Ellenállás: 0,6 ohm Ajánlott teljesítmény: 22W Felhasználási mód: MTL/RDL Anyag: kanthal (A1) Kompatibilis eszközök: OXVA XLIM C Az ár 1 db kazánbetétre vonatkozik! OXVA XLIM C kazánbetét 0,8 Ohm Ellenállás: 0,8 ohm Ajánlott teljesítmény: 17W Felhaszn..
1,790 Ft
Nettó ár:1,409 Ft
Az ár 1 db kazánbetétre vonatkozik! OXVA Xlim 0.6 Ohm pod tank 2ml, OXVA Xlim SQ kithez Műszaki adatok: Anyaga: PCTG Liquid kapacitás: 2 ml Töltés: oldalsó töltés Ellenállás: 0,6 Ohm (kivitel: beépített kazánbetét) DL Anyaga: Kanthal (A1) mesh OXVA Xlim 0.8 Ohm pod tank 2ml, OXVA Xlim ..
2,690 Ft
Nettó ár:2,118 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)

Az OXVA napjaink egyik leggyorsabban növekvő, leginnovatívabb e-cigaretta márkája. Villámgyorsan jutottak a toplisták csúcsára. Amennyiben átböngészed a termékkínálatot, azonnal kiderül mi is a sikerük kulcsa. Ha fejlesztésről van szó, az OXVA nem ismer határokat és nem ismer félelmet. A legjobb ízek és a ma már legendás megbízhatóság érdekében elsőre agyamentnek tűnő megoldásokat is hajlandóak alkalmazni. Amelyekről aztán rendre kiderül, alapvetően változtatják meg az e-cigik világát és a felhasználók számára oly fontos vapelési élményt. Gondolkoztál már azon, mit is jelent az OXVA? Az OX az egyik legnagyobb teherbírású igásállat, a bivaly neve, ami a cég e-cigaretták iránti szenvedélyét és elkötelezettségét fejezi ki, de szimbolizálja azoknak a vapereknek a bátorságát és kitartását is, akik a dohányzásról való leszokáshoz az e-cigit választották. A VA pedig a vape szó első felét képviseli. Látod, még a nevében is fantasztikus! A legjobb ízek, könnyű használat, folyamatos innováció és tökéletes minőség. Minden OXVA termék ezen értékeknek megfelelően készül.