Barion Pixel
Menü
Kosár

DripTip

510-es méretű, így az összes, szintén ezzel a csatlakozással rendelkező podtankkal, rda, rta, rdta kazánnal kompatibilis. Csökkenti a használat közbeni melegedés mértékét. Alakítsd a saját ízlésedre a kazánod Te is! Az ár 1 darabra vonatkozik! Gyártó: MPV Anyaga: PET (újrahasznosított műanyag..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Az MPV kifejezetten mtl e-cigaretta kazánokhoz ajánlott drip tipje. 510-es méretű, így az összes, szintén ezzel a csatlakozással rendelkező podtankkal, rda, rta, rdta kazánnal kompatibilis. Csökkenti a használat közbeni melegedés mértékét, a kialakításának köszönhetően koncentrálja az ízeket. Alakít..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Az MPV kifejezetten dl e-cigaretta kazánokhoz ajánlott drip tipje. 810-es méretű, így az összes, szintén ezzel a csatlakozással rendelkező podtankkal, rda, rta, rdta kazánnal kompatibilis. Csökkenti a használat közbeni melegedés mértékét. Alakítsd a saját ízlésedre a kazánod Te is! Az ár 1 darabr..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Elsősorban mtl kazánokhoz ajánlott drip tip. 510-es méretű, aminek köszönhetően az összes szintén ezzel a csatlakozással rendelkező podtankkal, rda, rta, rdta kazánnal kompatibilis. Csökkenti a használat közbeni melegedés mértékét. Alakítsd a saját ízlésedre a kazánod Te is!   Az ár 1db-ra von..
399 Ft
Nettó ár:314 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)